Vind jóuw innerlijke kracht terug. Zonder moeite. In 10 minuten!

 

Hi

Wil jij bewegen vanuit jóuw innerlijke kracht? Zodat alles makkelijker gaat?

Jouw innerlijke kracht ga je straks voelen vanuit het fysieke lichaam. Deze kracht is namelijk al vanaf je geboorte in jouw lichaam aanwezig. Het is niet iets vaags of iets ver weg waar je moeite voor moet doen om het te vinden. Niks van dat, met een kleine en écht makkelijke beweging kun je je innerlijke kracht daadwerkelijk voelen. Zodra je het gevoeld hebt, vraagt het om meer.

Want het mooie is, dat je steeds minder moeite hoeft te doen om het steeds beter te kunnen gaan gebruiken. Sterker nog, meer moeite doen levert minder resultaat op!

En ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben een doener en een harde werker en van het idee van minder doen en meer resultaat wordt ik heel blij.

Misschien kun je dit nog niet helemaal geloven en dat hoeft ook niet (sowieso niet doen, iets gelijk geloven…). In mijn video hieronder laat ik het je ervaren. Dan trek je gewoon zelf je conclusie.

Voordat we naar de video gaan, hier nog even een klein beetje – echt een klein beetje – theorie over de anatomie van jouw spieren:

In jouw lichaam bevinden zich twee soorten spieren.

  • De bewegingsspieren, aangestuurd door je wil
  • De houdingsspieren die je rug (jou) stabiliteit, kracht en balans geven

Als je een doener bent of veel spanning en stress ervaart (of allebei), dan doe je doorgaans je dingen op wilskracht. Niks mis met wilskracht, want die brengt je nog eens ergens. Het wordt wel vervelend als je alleen op wilskracht functioneert.

Wilskracht stuurt namelijk de bewegingsspieren aan, die wat meer naar de oppervlakte liggen en veelal grote spiergroepen zijn. Die je ook traint in de sportschool zeg maar. Als vooral deze spiergroepen sterk zijn en er komt ook nog wat stress in je leven (je ploetert verder), dan worden deze spieren hard. Soms zo hard dat ze zelfs ’s nachts niet meer kunnen ontspannen.

Ken je dat? De dag beginnen met een rug die stijf voelt? Moeilijk op gang komen, omdat je lichaam niet meewerkt?

Wat dan echt megagoed helpt, is juist deze spieren de mogelijkheid geven om te ontspannen. Hoe? Dat voel je zo in de video. Nog heel even geduld 😉

Zodat na deze ontspanning de aandacht naar de houdingsspieren mag gaan. Dán wordt het leuk! Want dan gaan we bewegen, echt super easy. Niet om te bewegen. Het bewegen is niet het doel. Je houdingsspieren hebben alleen de beweging nodig om te laten zien dat ze er zijn. Ze worden als vanzelf actief! Daar hoef je echt niks extra’s voor te doen.

De activiteit die je voelt in de houdingsspieren laat jou je kracht zien. Zonder moeite wordt jóuw kracht zichtbaar. Hoe cool is dat!

Als je altijd zou bewegen vanuit deze kracht, voelt jouw rug altijd soepel en sterk. Een soepel en sterk lichaam geeft ruimte voor een soepele en sterke mind. En jaa, dan wordt het nóg leuker.

Voel jóuw innerlijke kracht in onderstande video. Duurt maar 10 minuten…