Personal Yoga helpt
om rugklachten te verminderen en te voorkomen

 

Heb jij dit ook?

Z

Mijn rug doet zo zeer, ik kan niet op of om

Z

Elke ochtend voel ik weer hoe stijf ik ben

Z

Ik wil gewoon mijn veters kunnen strikken, zonder eerst een stoel te moeten zoeken

Z

Voetballen met mijn kleinzoon, ik wou dat ik dat nog kon

Z

Elke beweging doet zeer in mijn rug

Z

Wist ik maar wat ik kon doen als het er weer in schiet

Z

Ik voel me oud, alleen omdat mijn rug niet mee wil

Ik wil van mijn rugpijn af

Je hebt een stijve rug en bewegingen worden steeds lastiger. Vroeger kon je nog wel ver bukken, nu protesteert je rug al halverwege. Als je een dag achter de laptop hebt gezeten zitten je hele rug en je schouders vast.

Wat zou het fijn zijn om gewoon rechtop te kunnen zitten zonder steeds in te zakken. Het liefst direct te voelen wanneer je schouders omhoog gaan en waar je lichaam spanning vasthoudt. Want dan zou je ’s avonds nog genoeg energie hebben om leuke dingen te doen met een lichaam dat meebeweegt met wat jij wil!

Dan kan ik je dit bieden:

\

Bewuster worden van je fysieke gewoontepatronen en valkuilen

\

Oefeningen die jouw rug nodig heeft om soepel en sterk te worden en te blijven

\

Manier van bewegen die minder snel klachten geeft

\

Oefenschema op maat voor thuis

\

Video's waarin oefeningen helder worden uitgelegd

personal yoga

Personal Yoga Trajecten

Wat houdt dit traject in?

Personal Yoga

Eénmalige sessie

Een éénmalige Personal Yoga kan inzicht geven in waar jouw lichaam spanning vasthoudt. Als je dat weet, kun je met gerichte oefeningen deze spanning losweken. De oefeningen zijn niet moeilijk en kun je daarna prima zelf thuis doen.

Van tevoren mag je me via mail aangeven wat jouw wensen/klachten zijn, zodat ik het uur goed kan voorbereiden. De oefeningen die we gedaan hebben kun je uitgeschreven mee naar huis krijgen. Ook heb ik verschillende oefeningen op video staan, de link hiervoor krijg je ook mee.

Een éénmalige Personal Yoga kan heel behulpzaam zijn als je wil weten of yoga iets voor je is. Wil je daarna verder, dan kun je makkelijk doorstromen naar een groepsles.

Yogastirip

Traject van drie keer

Boek je drie Personal Yoga sessies achter elkaar, dan kunnen we de basis voor wat jouw lichaam nodig heeft nog beter neerzetten. Je lichaam gaat steeds beter ‘begrijpen’ wat de oefeningen inhouden en zal zich daar steeds makkelijker naar voegen.

Omdat de eerste sessie een half uur langer is, kunnen we dieper ingaan op jouw klachten en wensen. Hierdoor komen we sneller tot de kern, wat zal zorgen voor een sneller resultaat.

Ook bij dit traject kun je steeds de oefeningen mee naar huis krijgen via mail en/of video als je dat wenst.

Daarnaast krijg je een yogastrip t.w.v. € 17. Deze yogastrip gebruik ik erg veel in de sessies en mijn lessen. Het zorgt snel voor een gevoel van ontspanning in de aangedane spieren en brengt algehele rust. Je hebt er je hele leven plezier van. Ook op hoge leeftijd kun je nog makkelijk op de strip gaan liggen.

Rugrol

Traject van zes keer

Bij zes Personal Yoga sessies kun je toewerken naar resultaat. Je zult sneller voelen wanneer een gewoontebeweging niet meer passend is en je bent in staat om daar een andere beweging voor in de plaats te zetten.

Ook bij dit traject krijg je oefeningen via mail en video mee naar huis als je dat zou willen.

De eerste sessie duurt anderhalf uur, waardoor we tijd hebben om goed jouw klachten en wensen te onderzoeken. Zo kan ik een traject op maat voor jou maken.

De yogastrip t.w.v. € 17 en rugrol t.w.v. € 25 krijgt je bij dit traject. Dit geeft je gelijk de tools om thuis sneller aan de slag te gaan.

Hierdoor wordt thuis oefenen makkelijker. Het kan zo maar zijn dat je lichaam er zelfs om gaat vragen. Dit hoeft helemaal niet veel tijd in beslag te nemen. Elke keer dat je op een strip of rol ligt is winst voor je rug.

Dit brengt een Personal Yoga jou:

Z

Soepeler en sterker lichaam

Z

Je zit letterlijk lekkerder in je vel

Z

Je bent je sneller bewust van een verkeerde houding of beweging

Z

Bewegen gaat veel lichter en makkelijker

Z

Je weet wat je kunt doen als je weer last krijgt

Bewustwording staat voorop!

Mijn bedrijfsnaam Yoga Awareness is (uiteraard) een bewuste keuze. Mij bewust worden van dingen vind ik niet alleen heel belangrijk, maar ook heel leuk. Inzichten krijgen, dingen van jezelf ontdekken, je onbewuste patronen beter leren kennen – ik vind het heerlijk!

Dit probeer ik ook over te brengen in mijn lessen. Je bewust te laten worden van wat er gaande is en daar de onderliggende oorzaak in te vinden. Inzichten krijgen over jezelf en in relatie met de ander. En wat voor effect dat kan hebben op je lichaam.

Ik hoop je mee te geven dat je dingen van veel verschillende kanten kan bekijken, dat daar geen goed of fout in zit (iets waar ik mezelf nog vaak op betrap), dat het prima is om een heel eind mee te gaan om dan bewust te kijken of het het juiste pad is of dat je weer terug mag.

Hartelijke groet,

Ingrid

#1 Yogadocent groepslessen

Voor een wekelijks yogamoment om te resetten en op te laden.

Online yoga

#2 Online Yogadocent

Voor diegenen die yoga willen op hun eigen moment.

#3 Quantum Touch

Via lichte aanraking kan energie beter gaan stromen en voel je sneller ontspanning.

Wat zeggen anderen over deze sessies?

“Voor mij zijn de lessen van Ingrid niet alleen fijn voor mijn lichaam en geest, wat dat zijn ze! Een grote meerwaarde van haar lessen en expertise is dat ik aan alles voel dat het echt gezond is voor mijn lichaam.

Een wat zwakke plek in mijn lichaam is mijn onderrug en ik heb dan ook standaard thuis een strak opgerolde grote handdoek liggen waar ik dan met een begeleidend filmpje van haar mijn oefeningen mee doe.

Ik vind Ingrid zeer vakkundig, inspirerend, vernieuwend, integer en liefdevol. Iemand waar je je gelijk bij op je gemak voelt. Een fijn en mooi mens met zoveel kennis en kunde om te delen.”

Brenda

“Ik merk dat ik lichamelijk maar ook geestelijk echt opleef na een personal yoga sessie van Ingrid, en niet alleen door de kleine humor momentjes tussen de sessies door.

Haar persoonlijk aandacht maar het ook echt luisteren naar mijn klachten en het serieus hierop anticiperen vanuit Ingrid zelf, heeft mij het vertrouwen gegeven om door te gaan met deze sessies.

Doordat ik oefeningen krijg die op mij persoonlijk van toepassing zijn en deze daarnaast ook op zeer heldere manier uitgelegd worden door Ingrid, kan ik ook thuis met de oefeningen aan de slag.

Ik kan niet uitleggen hoe fijn het is, dat na een paar sessies ik merkbaar minder pijn in mijn onderrug ervaar. Ik heb Artrose en weet dat dit niet overgaat, maar door de personal yogasessies van Ingrid kan ik wel oprecht zeggen dat ik mij een stuk beter voel.”

Marije

“Na een aantal lessen van Personal Yoga van Ingrid kan ik al voelen dat mijn hele lichaam er positief op reageert. Ik ervaar dat mijn body weer meer in balans komt en mijn rugklachten sterk aan het verminderen zijn.

Door samen de oorzaken van de klachten stap voor stap te achterhalen en door de intense en warme begeleiding sta ik 100% achter de Personal Yoga lessen van Ingrid.

Ik kan me geen betere begeleidster en persoon voorstellen die mij hierin kan helpen.”

Ingrid

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor iedereen die rugklachten heeft en wil weten wat je daar zelf aan kunt doen.

Hoelang duurt dit traject?

We plannen samen afspraken in.
De tijd tussen de afspraken is in overleg.

Wat is de locatie?

Het Matserhuis
Burgemeester Matsersingel 200
6843 NZ Arnhem

De ruimte bevindt zich op de tweede verdieping.
De gang tegenover de trap in.
Kantoor 4.

Wat doe ik aan en neem ik mee?

Makkelijk zittende kleding. Er is geen kleedruimte aanwezig. 

Je mag een grote handdoek voor over de mat meenemen. 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, het is niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Betaling gebeurt vooraf aan de eerste afspraak.

Kan ik persoonlijk contact met je opnemen?

Ja, dat kan.

Mail mij via info@yoga-awareness.nl

Yoga Awareness | Ingrid Loman | Matserhuis | Burgemeester Matsersingel 200, 6843 NZ Arnhem | 06-40413550

www.yoga-awareness.nl | info@yoga-awareness.nl | kvk: 5243077 | btw-nr: NL001379308B70

Algemene voorwaarden | Privacy statement